Skip to main content

Paris Hilton, de onbetwiste koningin van de nutteloosheid, heeft eindelijk besloten om ons te verrassen met een foto van haar dochter. Alsof we daarop zaten te wachten! Als je dacht dat het internet al genoeg vervuild was met leeghoofdige influencers, dan heb je het mis. Dit keer heeft Hilton haar pijlen gericht op de volgende generatie van nutteloosheid, want ja, talent wordt duidelijk met de paplepel ingegoten.

Terwijl de gemiddelde persoon er alles aan doet om zijn kinderen voorzichtig te introduceren aan de gevaren van deze wereld, besloot Paris het anders aan te pakken. Ze laat trots haar dochter zien, zonder enige zorg voor haar privacy. Nou, bedankt Paris! Alsof onze sociale media feeds al niet vol genoeg waren met schreeuwende baby’s en poepluierupdates. Maar ach, wat maakt het ook uit? Haar dochter zal ongetwijfeld haar eigen realityshow krijgen voordat ze haar eerste stapjes heeft gezet.

Als je denkt dat deze onthulling van Paris Hilton enige interesse wekte in haar fans, dan heb je het mis. In een recente enquête gaf maar liefst 95% van de ondervraagden aan absoluut nul interesse te hebben in de kinderen van celebrities. Maar Paris, wees gerust, je hebt in ieder geval één fan – namelijk jezelf. En laten we eerlijk zijn, wie anders kan er zoveel waarde hechten aan je dagelijkse Instagram updates?

Dus terwijl we onze ogen rollen en ons afvragen waarom we überhaupt nog aandacht besteden aan dit soort oppervlakkige nonsens, laten we hopen dat Paris Hilton’s dochter in de toekomst iets nuttigers zal bijdragen aan de samenleving dan haar moeder. En wie weet, misschien wordt ze wel de eerste persoon die met een waterflesje op Mars poseert. Want laten we eerlijk zijn, als iemand de ruimte kan vullen met leegte, dan is het wel Paris Hilton.

Maar laten we vooral niet vergeten dat deze hele situatie tot stand is gekomen door een simpele zaadcel die op een avond de verkeerde afslag nam. Dat is pas een bizarre wending in het leven van Paris Hilton.

Bron: NU.NL – Paris Hilton laat voor het eerst foto van haar dochter zien