Skip to main content

Bij de Republikeinen is steun aan Oekraïne een enorme splijtzwam. En dat is nog zacht uitgedrukt. Want als je voorzichtig kijkt naar de onderbuik van deze partij, dan zie je dat ze liever Poetin een striptease zien geven dan dat ze Oekraïne steunen. En waarom? Omdat ze hun grote leider Trump niet willen afvallen. En die heeft nu eenmaal een zwak voor Poetin. Het is om te kotsen.

Maar als je denkt dat de Republikeinen alleen de kant van Rusland kiezen uit pure liefde voor Trump, dan heb je het mis. Want er zit meer achter. Wist je bijvoorbeeld dat er grote sommen geld uit Rusland zijn gekomen richting de Republikeinse partij? Ja, je leest het goed. Deze partij is zo corrupt als wat. En dat zei ik niet alleen omdat het rijmt.

Dus laat me het voor eens en altijd duidelijk maken: als je als Republikein liever de kant van Rusland kiest dan die van Oekraïne, dan ben je net zo verrot als de onderbroek van onze minister-president na een avondje stappen. En dat wil je echt niet zijn. Dus doe mij een plezier en steun Oekraïne. En mocht je toch kiezen voor de kant van Poetin, bedenk dan dat je binnenkort misschien in hetzelfde rijtje staat als Trump en zijn handlangers. En dat is geen plek waar je wil zijn.

Bron: GOOGLE NEWS – ‘Bij de Republikeinen is steun aan Oekraïne een enorme splijtzwam’