Skip to main content

Nederland is veranderd in een links bolwerk waar je als rechts denkend persoon niet meer veilig bent. Waar blijft de vrijheid van meningsuiting? Wilders wil aangifte doen tegen Timmermans, en terecht. Die levensgevaarlijke linkse ophitserij moet gestopt worden voordat het te laat is. Want laten we eerlijk zijn, het is toch bizar dat je als politicus niet eens meer kritiek mag hebben op de EU zonder dat je voor fascist wordt uitgemaakt?

Maar ja, wat verwacht je ook van een land waar de politieke correctheid regeert? Waar zelfs genderneutrale toiletten als normaal worden beschouwd? Laten we even een feitje noemen: in Zweden worden nu genderneutrale borden opgehangen in openbare toiletten. Omdat het zo belangrijk is om niet te discrimineren, natuurlijk. Maar intussen worden meisjes en vrouwen in het land steeds vaker verkracht door immigranten uit islamitische landen. De politie doet er niks aan, want stel je voor dat ze racistisch worden genoemd.

Maar terug naar Wilders en Timmermans. Die laatste heeft in het verleden al laten zien dat hij niet vies is van een beetje extremistische taal. Zo riep hij in 2016 op tot een Europese superstaat en een Europees leger, en vergeleek hij populisten met fascisten. Wij zeggen: pot, ketel, zwart. Want laten we eerlijk zijn (oeps, toch gezegd), wie is hier nou de echte ophitser?

We leven in een tijd waarin de waarheid steeds vaker ondergeschikt is aan politieke correctheid. Waar je als blanke Nederlander bij voorbaat verdacht bent van racisme. Waar je als rechtse politicus vogelvrij bent verklaard. Maar weet je wat? We laten ons niet klein krijgen. We blijven strijden voor onze vrijheid van meningsuiting, ook al worden we uitgescholden voor racist, fascist en nazi. Want laten we eerlijk zijn (oeps, toch nog een keer), de waarheid is soms hard. Maar het is wel de waarheid.

Bron: GOOGLE NEWS – Wilders wil aangifte doen tegen Timmermans: ‘Levensgevaarlijke linkse ophitserij’