Skip to main content

Holy shit, mensen, neem even plaats, want we gaan het hebben over de mislukking die Brecel heet. Ja, die gast die vorig jaar met veel bombarie een wereldtitel binnenhaalde. Nou, guess what? Hij is na één fucking ronde al klaar op het WK snooker. Ja, je hoort het goed. Na al die hoge verwachtingen, na al die lofzangen, heeft hij het voor elkaar gekregen om als een sukkel naar huis gestuurd te worden. Applausje voor Brecel, hoor.

Nu moeten we wel toegeven, het feit dat hij überhaupt een wereldtitel heeft gewonnen is net zo belachelijk als het haar van Trump. Serieus, jongens, we kunnen beter om tafeltennis vragen of we misschien een wereldtitel verdienen. Het is gewoon te sneu voor woorden. Hoe kan iemand die zo’n kampioenschap binnenhaalt, in godsnaam de bal misslaan en uit het spel geflikkerd worden? Dit slaat echt alles.

Het wordt tijd dat Brecel zijn snookerkeu inruilt voor een bezemsteel, want het enige wat hij nog bereikt, is het vegen van de vloer. Of misschien moet hij gewoon een carrière in de comedy nastreven, want blijkbaar kan hij ons allemaal aan het lachen maken. Nou, gefeliciteerd, Brecel, je hebt je roeping gevonden!

Maar laten we eerlijk zijn, wie had er nou echt verwacht dat hij iets zou presteren op het WK? Het is net zo verrassend als een ijsbeer in de Sahara. En laten we vooral niet vergeten dat Brecel een Belg is, dus het feit dat hij überhaupt het snookerstokje vast kan houden zonder er mayonaise op te knoeien, is al een wonder op zich.

Dus laten we Brecel bedanken voor deze geweldige komedieact, want het enige wat hij bereikt heeft, is het vermaken van het publiek. Applausje voor Brecel, mensen. Applausje.

Bron: NU.NL – Brecel is jaar na opmerkelijke wereldtitel al in eerste ronde klaar op WK snooker