Skip to main content

Wat hebben we nu weer voor een achterlijke chaos in de podcastwereld? Joost Klein, die waarschijnlijk denkt dat hij een fucking superster is met zijn half miljoen volgers op Instagram, heeft een of andere flirterige actrice uitgenodigd voor zijn show. En niet zomaar een actrice, nee, het is natuurlijk de Máxima-actrice, oftewel Georgina Verbaan. Je weet wel, die blonde met die slijmballenrollen in al die Nederlandse films.

Nu moet je weten, Georgina Verbaan staat erom bekend dat ze altijd wel een of andere smerige knipoog heeft in haar optredens. Het is net alsof ze denkt dat ze alle mannen om haar vinger kan winden met haar flirterige gedrag. Nou, Georgina, laten we eerlijk zijn, je bent gewoon een over het paard getilde actrice die denkt dat ze veel kan bereiken met haar verleidelijke blikken. Maar serieus, wie wil er nou een bitch die denkt dat ze Máxima is?

Maar goed, Joost Klein dus. Die gast heeft echt het IQ van een vergeet-me-nietje. Waarom nodig je in hemelsnaam zo’n golddigger uit voor je podcast? Waarschijnlijk om je eigen ego te strelen en te denken dat je nu echt helemaal hot en happening bent. Nou, ik kan je vertellen, Joost, je bent verre van hot. Je bent gewoon een wannabe influencer die denkt dat hij de shit is. Nou, niet dus.

En laten we het nog even hebben over die korte beschrijving van de podcast. “Chaos bij Joost Klein”? Echt, RUMAG zou zich nog kapot schamen voor zo’n flauwe beschrijving. Waar is de creativiteit gebleven? Waar is de originaliteit? Oh wacht, die waren waarschijnlijk in geen velden of wegen te bekennen. Maar goed, ik ben benieuwd hoe deze aflevering van de Achterklap Podcast wordt. Misschien kunnen we nog wat lachen om de mislukte flirtpogingen van Georgina Verbaan. Want laten we eerlijk zijn, dat is het enige waar ze goed in is.

Bron: NU.NL – De Achterklap Podcast | Chaos bij Joost Klein en flirterige Máxima-actrice