Skip to main content

In aanloop naar verkiezingen ruziet Maduro met VS: Amerikanen komen afspraken over opheffen sancties niet na. Oh, wat een verrassing, de Amerikanen breken weer eens hun belofte. Alsof we anders hadden verwacht van het land dat Trump als president heeft gehad. Maar goed, Maduro heeft weer eens een zondebok gevonden om zijn eigen falen te verhullen. Want laten we eerlijk zijn, Venezuela is al jarenlang een politieke en economische puinhoop. En dat heeft echt niks met de Verenigde Staten te maken, toch?

Het is oprecht grappig dat Maduro de schuld bij de Amerikanen legt, alsof zij verantwoordelijk zijn voor de hyperinflatie, voedseltekorten en algemene chaos in zijn land. Misschien moet hij eens naar zichzelf kijken in plaats van naar anderen te wijzen. Maar ja, dat is wel heel erg lastig als je een dictator bent die de macht niet wil delen.

Dus laten we het even samenvatten: Maduro zeurt over sancties terwijl zijn eigen beleid het land de afgrond in duwt. Het lijkt erop alsof hij een workshop ‘hoe verpest ik een land in tien stappen’ heeft gevolgd. En laten we eerlijk zijn, hij is aardig op weg om te winnen. Misschien moet hij eens nadenken voordat hij met zijn vinger naar anderen wijst. Of misschien moet hij gewoon opstappen, dat zou ook helpen. Kortom, Maduro, go home, you’re drunk!

Bron: GOOGLE NEWS – In aanloop naar verkiezingen ruziet Maduro met VS: Amerikanen komen afspraken over opheffen sancties niet na