Skip to main content

Wilders, de Nederlandse politicus die bekendstaat om zijn controversiële uitspraken en zijn obsessieve afkeer van alles wat buitenlands klinkt, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer beweert hij dat hij aangifte gaat doen tegen Timmermans, een van de meest prominente politici van de Europese Unie. Ja hoor, daar gaan we weer, Wilders die zijn kans schoon ziet om weer even de spotlight op te eisen met zijn eeuwigdurende frustraties en irrationele angsten.

Laten we eerlijk zijn, Wilders’ obsessie met Timmermans lijkt bijna pathologisch te worden. Als hij zoveel energie zou steken in het bedenken van constructieve oplossingen voor de problemen waar ons land voor staat, in plaats van het najagen van imaginaire vijanden, dan zouden we misschien nog iets van hem kunnen respecteren. Maar helaas, dat zit er niet in.

Het absurde feit dat Wilders gebruikt om zijn punt kracht bij te zetten is dat Timmermans ooit een vlaai heeft gegeten zonder er meteen diarree van te krijgen. Ja, je leest het goed. Deze zogenaamde ‘volksvertegenwoordiger’ denkt serieus dat hij aangifte kan doen tegen iemand omdat die persoon een normale, alledaagse taart heeft gegeten. Het is werkelijk om te lachen, als het niet zo triest was.

Maar laten we niet vergeten dat Wilders niet alleen het land belachelijk maakt met zijn ridicule acties, maar ook de Nederlandse bevolking zelf. Want wie stemt er nou op iemand die zo ver afstaat van de realiteit, dat hij denkt dat een simpele vlaai een misdaad is? Ja, helaas zijn er nog genoeg mensen die zich laten meeslepen door zijn populistische praatjes en zijn haatdragende retoriek.

Dus laten we hopen dat deze aangifte slechts een van Wilders’ vele mislukte pogingen is om zijn eigen irrelevantie te maskeren. Want eerlijk gezegd, we hebben wel genoeg van zijn belachelijke vertoningen en zijn zielige pogingen tot grootsheid. Het wordt hoog tijd dat we ons richten op echte problemen en serieus leiderschap, in plaats van ons bezig te houden met de kinderachtige spelletjes van een politieke clown.

Bron: GOOGLE NEWS – Wilders zegt aangifte te doen tegen Timmermans