Skip to main content

Chaos bij Joost Klein en flirterige Máxima-actrice

Het lijkt wel alsof de wereld van influencers en royals steeds meer op elkaar begint te lijken. Neem nou de chaos bij Joost Klein, waar de zelfbenoemde rapper en internetpersoonlijkheid het ene schandaal na het andere lijkt te veroorzaken. Als hij niet bezig is met het beledigen van andere artiesten, dan is hij wel betrokken bij een of ander drugsincident. En laten we het dan nog niet hebben over zijn keuzes in vrouwen. Het is bijna alsof hij graag de bad boy van de Nederlandse sociale media wil zijn.

Maar het kan nog erger. Want wat te denken van de flirterige Máxima-actrice, die maar niet lijkt te kunnen stoppen met het uitdelen van knipogen naar onze koning? Het is bijna gênant om te zien hoe ze constant de grenzen opzoekt en schaamteloos probeert om aandacht te trekken. Als dit geen gevalletje van ‘een beetje te dichtbij de zon vliegen’ is, weten wij het ook niet meer.

Laten we eerlijk zijn, het lijkt erop alsof sommige mensen hun eigen gedrag niet meer onder controle hebben. Misschien wordt het tijd dat ze eens een flinke reality check krijgen. Wie weet helpt dat om de boel weer een beetje op orde te krijgen. En anders kunnen ze altijd nog solliciteren voor een rol in de volgende realityshow.

Bron: NU.NL – De Achterklap Podcast | Chaos bij Joost Klein en flirterige Máxima-actrice