Skip to main content

Max Verstappen is weer eens slachtoffer geworden van een crash, en wie neemt er weer eens geen verantwoordelijkheid? Precies, de enige echte Lance Stroll. Deze zelfverklaarde ‘prins van de Formule 1′ durft gewoon te beweren dat het niet zijn schuld is dat hij Verstappen van de baan ramde. Serieus? Wie denkt hij wel niet dat hij is?

Het is duidelijk dat deze rijkeluiszoontje, die denkt dat hij met zijn flitsende Instagram-posts en zijn dure privéjets cool is, totaal geen respect heeft voor zijn collega’s op de baan. In plaats van zijn eigen fouten toe te geven, probeert hij zich er altijd uit te lullen. Maar wij trappen daar niet in, Stroll. We hebben heus wel door dat jij gewoon niet kunt rijden.

En laten we eerlijk zijn, dit is niet de eerste keer dat Stroll zich misdraagt. Hij heeft al eerder andere coureurs gedupeerd met zijn roekeloze rijgedrag. Maar blijkbaar denkt hij dat hij boven de regels staat. Waarom wordt deze kerel niet eens aangepakt? Oh wacht, we weten het al. Papa Stroll is rijk en heeft connecties. Money talks, toch?

Het wordt hoog tijd dat de FIA eens ingrijpt en deze wandelende brokkenpiloot een flinke straf geeft. Misschien een paar races schorsen, zodat hij eens rustig kan nadenken over zijn rijgedrag. Of beter nog, verplichte rijlessen! Want laten we eerlijk zijn, het is te gek voor woorden dat een coureur van dit niveau niet eens fatsoenlijk kan inhalen zonder een halve race te verpesten.

Dus kom op, FIA. Neem je verantwoordelijkheid en laat zien dat je niet bang bent om de arrogantie van Lance Stroll aan te pakken. En Stroll, als je niet weet hoe je moet rijden, koop dan gewoon een treinabonnement. Het zal ons een hoop crashes besparen.

Bron: NU.NL – Stroll weigert schuld op zich te nemen voor crash, Ricciardo ‘kookt van woede’