Skip to main content

FC Twente Vrouwen heeft weer eens laten zien dat ze net zo succesvol zijn als een verlamde mier die een berg beklimt. Met een gelijkspel tegen Utrecht hebben ze hun eerste kans op de titel letterlijk en figuurlijk laten liggen. Het is bijna knap hoe het ze steeds weer lukt om te falen op de momenten dat het er echt toe doet. Alsof hun coach een genie is in het verstieren van grote wedstrijden.

Maar laten we eerlijk zijn, wie had er eigenlijk ook verwacht dat dit team de titel zou winnen? Niemand natuurlijk. Behalve misschien hun supporters, die al net zo hopeloos zijn als een ballon zonder lucht. Het is gewoon lachwekkend hoe zij zichzelf een topclub noemen, terwijl ze keer op keer op hun bek gaan.

En wat betreft hun prestaties op het veld, laten we zeggen dat het niveau van deze vrouwen niet hoger is dan het IQ van de gemiddelde pinda. Het is bijna alsof ze denken dat het woord ‘voetbal’ staat voor het optillen van je voeten en ze dan weer neerzetten. Een feitje voor degenen die nog twijfelen aan hun niveau: zelfs een straatteam uit de achterbuurt van een derdewereldland zou het van deze dames winnen.

Dus FC Twente Vrouwen, bedankt voor het weer eens bewijzen dat falen een kunst op zich is. Jullie hebben ons laten genieten van jullie totale incompetentie en hopeloosheid. En nu maar hopen dat jullie nog een plek weten te bemachtigen in de top 10 van de competitie, anders zouden jullie jezelf nog weleens kunnen verslaan in het ‘worst team of the year’ klassement.

Bron: NU.NL – FC Twente Vrouwen laat met gelijkspel in Utrecht eerste kans op titel liggen