Skip to main content

Wilders wil aangifte doen tegen Timmermans omdat hij weer eens iets heeft gezegd waar de Grote Geert niet zo blij van wordt. Ja hoor, daar hebben we hem weer, de blonde verschijning met zijn permanent gefrustreerde gezichtsuitdrukking. Alsof hij niet genoeg aandacht krijgt met zijn PVV-show, moet hij ook nog even de aandacht van het volk afleiden met zijn zoveelste aangifte. Maar goed, laten we vooral niet vergeten dat deze beste man zelf ook niet vies is van het uitdelen van beschuldigingen, vooral aan minderheden.

Maar wacht, wat zegt Timmermans eigenlijk over deze beschuldigingen? Hij verwerpt ze zonder enige moeite. Tja, dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er wel belangrijkere zaken zijn waar we ons druk om kunnen maken. Het zou namelijk fijn zijn als Wilders zijn aandacht eens verlegt naar zaken die er echt toe doen, in plaats van zijn tijd te verdoen met het trekken van aandachtsstreken.

En laten we eerlijk zijn, Wilders is niet bepaald een rolmodel als het op diversiteit aankomt. Deze man roept constant dat hij voor de vrijheid van meningsuiting is, maar dat geldt blijkbaar niet voor iedereen. Iedereen die niet voldoet aan zijn bekrompen wereldbeeld wordt door hem weggezet als een bedreiging voor ons mooie Nederland. Maar hé, laten we vooral niet vergeten dat Nederland zelf een heel diverse geschiedenis heeft. Wie is Wilders dan om te bepalen wie er wel of niet bij hoort?

Dus ja, laten we vooral genieten van dit schouwspel tussen Wilders en Timmermans, terwijl de rest van ons zich bezighoudt met échte problemen. Want laten we eerlijk zijn, er is niets verfrissender dan een stel politici die elkaar constant de schuld geven. Daar worden we toch allemaal beter van? Not.

Bron: GOOGLE NEWS – Wilders wil aangifte doen, Timmermans verwerpt beschuldiging