Skip to main content

David Beckham, de man die bekendstaat om zijn gespierde torso en zijn indrukwekkende traptechniek, heeft nu zijn pijlen gericht op niemand minder dan Mark Wahlberg. Ja, je leest het goed, Beckham klaagt onze favoriete bad boy aan. Waarom? Omdat hij zogenaamd miljoenen heeft misgelopen door toedoen van de acteur.

Laten we even stilstaan bij dit absurde scenario. David Beckham, een man die zijn carrière heeft opgebouwd op basis van zijn voetbaltalent en zijn pijnlijk knappe verschijning, wil dat wij geloven dat Mark Wahlberg hier de schuldige is. Een acteur die bekend is geworden door zijn rollen in Transformers en Ted. Begrijp me niet verkeerd, ik geniet ook van een goede actiefilm en de teddybeer in Ted was absoluut hilarisch. Maar om nu te zeggen dat Wahlberg miljoenen van Beckham heeft afgenomen? Dat gaat wel erg ver, nietwaar?

Maar goed, laten we even verder graven in deze ongelooflijke zaak. Beckham beweert dat hij een project is misgelopen vanwege de aanwezigheid van Wahlberg. En wat was dit project dan wel niet? Een reclame voor onderbroeken. Juist, je leest het goed. David Beckham, de man die zijn naam heeft gevestigd als voetballegende, voelde zich bedreigd door Mark Wahlberg, een man die zijn carrière begon als rapper en pas later acteur werd. Het idee dat Beckham, een levende onderbroekenmodel, concurrentie zou hebben van Wahlberg is op zichzelf al lachwekkend.

Dus laten we even nuchter zijn, Beckham. Je hebt miljoenen verdiend met je sportieve prestaties en je charme. Het is misschien tijd om je onderbroekenobsessie los te laten en de realiteit onder ogen te zien. Mark Wahlberg is misschien een goede acteur, maar hij kan echt niet tippen aan jouw perfect getrainde lichaam. Dus geef die advocaten maar een rood kaart en focus je op waar je écht goed in bent.

Bron: NU.NL – David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan om mislopen van miljoenen