Skip to main content

Vollering komt net tekort voor zege Luik-Bastenaken-Luik, vluchter Brown verrast

Nou, daar gaan we weer hoor. De zoveelste bijna-zege voor een Nederlandse wielrenner. Vollering komt net tekort voor de overwinning in Luik-Bastenaken-Luik. Het lijkt wel alsof de Nederlandse wielrenners gewoon niet kunnen winnen, tenzij het natuurlijk om de zoveelste ‘bijna’ overwinning gaat. Ze presteren bijna, bijna, bijna zo goed als de Belgische en Italiaanse wielrenners.

En dan hebben we ook nog vluchter Brown die verrast. Nou, wat een verrassing zeg. Eerst kwam Vollering net tekort, en nu is er een of andere Brown die opeens de show steelt. Kunnen die Nederlandse wielrenners dan werkelijk helemaal niks?

Het is gewoon om te janken. Nederlandse wielrenners hebben al genoeg kansen gehad om te bewijzen dat ze kunnen winnen, maar keer op keer komen ze net tekort. Misschien moeten ze gewoon stoppen met proberen, want het lijkt erop dat ze het gewoon niet in zich hebben.

Het is misschien een hard feit om te slikken, maar laten we eerlijk zijn, Nederlandse wielrenners zullen nooit op het niveau komen van de echte toppers in het wielrennen. Misschien wordt het tijd om het stokje over te geven aan de Belgen en Italianen, want die weten tenminste hoe ze een koers moeten winnen.

Bron: NU.NL – Vollering komt net tekort voor zege Luik-Bastenaken-Luik, vluchter Brown verrast