Skip to main content

Het is weer eens zo ver. Het is weer tijd voor een potje politiek gezeik. Wilders, die ene blonde flapdrol die denkt dat hij het licht in de duisternis is, wil weer aangifte doen. Waarom? Omdat hij zich weer eens niet geliefd voelt. Wat een verrassing. Deze kerel heeft een ego zo groot als de Wallen en kan niet tegen kritiek. Maar laten we eerlijk zijn, wie kan dat wel? Toch is het bij Wilders altijd weer hetzelfde liedje. Hij voelt zich altijd het slachtoffer, terwijl hij zelf degene is die haat en verdeeldheid zaait. Het is als een zure scheet in een volle lift.

En dan hebben we Timmermans, die slissende gladjanus die altijd van de hoogste toren blaast. Hij verwerpt de beschuldigingen van Wilders. Nou, wat een verrassing. Alsof hij ooit zou toegeven dat hij iets verkeerd heeft gedaan. Deze man is zo arrogant dat hij denkt dat hij kan schijten op de gewone burger en ermee wegkomt. Maar laten we niet vergeten dat deze zogenaamde ‘Europese topper’ ook niet vies is van een schandaaltje hier en daar. Zoals die keer dat hij betrapt werd met zijn hand in de koektrommel van Brussel. Een echte koekjesgappen!

Het is gewoon om van te kotsen. Deze twee idioten, Wilders en Timmermans, zijn als de pest en de cholera. Ze zijn allebei even verrot, alleen op verschillende manieren. Het is als een wedstrijd wie het meest walging opwekt. Nou gefeliciteerd jongens, jullie zijn beide de winnaars. Wat een prestatie. Wie had gedacht dat twee mensen zoveel haat en jaloezie konden verspreiden?

Dus laten we dit gedoe maar snel vergeten. Want laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op dit soort politieke pissebedden. Het is tijd voor echte verandering, voor mensen die opstaan en het verschil willen maken. Niet voor deze klungels die alleen maar uit zijn op hun eigen ego en portemonnee. Weg met Wilders en Timmermans, laat ons hopen dat zij snel vergeten zijn.

Bron: GOOGLE NEWS – Wilders wil aangifte doen, Timmermans verwerpt beschuldiging