Skip to main content

Zangeres Sharon Doorson bevalt van dochter Avalyn Loé Matsari. Nou, gefeliciteerd hoor Sharon. Alsof we daar allemaal op zaten te wachten. Serieus, wie geeft er een reet om het feit dat Sharon Doorson een kind op de wereld heeft gezet? Het is niet alsof ze de nieuwe Madonna is. Sterker nog, het is niet alsof ze überhaupt nog relevant is in de muziekindustrie. Maar goed, laten we haar dan maar even in het zonnetje zetten. Alvast een applaus voor deze “prestatie”.

Het feit dat Sharon Doorson überhaupt in staat is om een kind op de wereld te zetten, is al een wonder op zich. Ik bedoel, met die stem van haar kan ze beter geen risico nemen en gewoon haar mond houden. Maar goed, nu hebben we dus een mini-versie van Sharon rondlopen. Een mini-versie die vast net zo oninteressant is als haar moeder. Geweldig.

Wat me vooral stoort aan dit nieuws is dat Sharon Doorson nu waarschijnlijk de komende tijd met haar kind op social media gaat pronken. Alsof we willen zien hoe schattig Avalyn Loé Matsari is. Nieuwsflash Sharon, niemand geeft een fuck. Doe ons een plezier en houd je kind uit het zicht van de camera. Of beter nog, houd jezelf uit het zicht van de camera.

Maar goed, gefeliciteerd Sharon Doorson. Jij hebt een kind op de wereld gezet. Ik hoop dat Avalyn Loé Matsari net zo snel uit de vergetelheid verdwijnt als jijzelf. Want laten we eerlijk zijn, daar is ze op dit moment het beste in.

Bron: NU.NL – Zangeres Sharon Doorson bevallen van dochter Avalyn Loé Matsari