Skip to main content

David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan om mislopen van miljoenen. Serieus, dit is het meest absurde wat ik vandaag heb gehoord. Alsof die twee überhaupt in dezelfde categorie vallen. Beckham, de man die bekend is geworden door zijn talent op het voetbalveld en zijn fenomenale kapsels, en Wahlberg, de acteur die vooral bekend staat om zijn sterke fysiek en zijn rollen in flinterdunne actiefilms. Het is als appels vergelijken met betonblokken.

Maar goed, Beckham claimt dus dat hij miljoenen misloopt door Wahlberg. Ik bedoel, waar haalt hij het lef vandaan? Alsof er ook maar iemand is die een Beckham-commercial boven een Wahlberg-commercial verkiest. Serieus, ik kan me de laatste keer niet eens herinneren dat Beckham überhaupt in een fatsoenlijke film heeft gespeeld.

Feit is, Wahlberg heeft talent en charisma. Beckham heeft voetbal en het vermogen om goed gekleed te zijn. En laten we eerlijk zijn, ik heb liever een actieheld die me kan redden in een noodsituatie, dan een over het paard getilde voetballer die alleen maar goed is in het schoppen van een balletje.

En laten we het even hebben over die zogenaamde miljoenen die Beckham beweert mis te lopen. Nou, ik kan je vertellen dat hij echt niet wakker hoeft te liggen van die paar centen. Hij verdient al genoeg met zijn vage parfumlijn en zijn onwaarschijnlijk saaie voetbalwedstrijden. Het is gewoon pure jaloezie van Beckham, omdat hij nooit hetzelfde succes heeft weten te behalen als Wahlberg.

Dus Beckham, stop maar met janken om die paar euro’s die je denkt mis te lopen. Ga lekker op een voetbalveld staan en doe waar je goed in bent. En Wahlberg, blijf alsjeblieft ver weg van Beckham’s parfumlijn. Niemand wil naar jouw geur ruiken tijdens het kijken van een voetbalwedstrijd.

Bron: NU.NL – David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan om mislopen van miljoenen