Skip to main content

Paris Hilton, de blonde bimbo die bekend is geworden door haar overmatige aandacht voor zichzelf en haar gigantische erfenis, heeft eindelijk een manier gevonden om nog meer aandacht te krijgen. Ze heeft namelijk voor het eerst een foto van haar dochtertje laten zien. Ja, je leest het goed, de vrouw die nog geen dag in haar leven heeft gewerkt, heeft nu ook nog eens het lef om zichzelf als moeder te profileren.

Alsof het niet erg genoeg is dat Paris Hilton überhaupt kinderen heeft, moet ze ons nu ook nog eens lastigvallen met foto’s van haar nageslacht. Als je dacht dat haar vorige foto’s al een kijkje gaven in de zinloosheid van haar bestaan, dan word je nu echt compleet overrompeld. Deze mini Paris, laten we haar voor het gemak maar ‘Mini P’ noemen, ziet eruit alsof ze rechtstreeks uit een designer womb is gekomen.

Maar laten we eerlijk zijn, wat voor vader zou deze Mini P eigenlijk hebben? Een onbekende spermadonor die een zak geld heeft gekregen om haar te verwekken? Of heeft Paris stiekem een van haar vele onenightstands weten te strikken om een kind met haar te maken? Ik kan me zo voorstellen dat het vrij lastig is om een vader te vinden als je enige claim to fame het hebben van een beroemde achternaam is.

Maar goed, laten we niet teveel tijd en aandacht besteden aan deze nutteloze vertoning. Laten we hopen dat Mini P een beter lot tegemoet gaat dan haar moeder en dat ze haar genenpakketje niet te serieus neemt. Want laten we eerlijk zijn, de wereld heeft geen tweede Paris Hilton nodig.

Feit: Paris Hilton heeft naar verluidt een IQ van 120. Dat is ongeveer hetzelfde als een gemiddelde gorilla. Woordgrap 1: Ze geeft een nieuwe betekenis aan het begrip ‘leeghoofd’. Woordgrap 2: Het enige wat Parijs echt kan erven, is een aangeboren talent om te shoppen. Woordgrap 3: Mini P zal vast en zeker vaker in designer luiers rondlopen dan dat ze haar vaders gezicht te zien krijgt.

Bron: NU.NL – Paris Hilton laat voor het eerst foto van haar dochter zien