Skip to main content

Zangeres Sharon Doorson bewijst maar weer eens dat het krijgen van een kind geen enkele garantie biedt op een goede smaak in babynamen. Want laten we eerlijk zijn, wie noemt zijn kind nou Avalyn Loé Matsari? Het lijkt wel alsof Sharon haar baby uit de zoveelste fantasieloze Instagram-filter heeft geperst. Waarom niet gewoon kiezen voor een normale naam, zoals Emma of Sophie? Maar nee hoor, Sharon moet weer zo nodig origineel zijn. Nou gefeliciteerd, Sharon, je hebt de originaliteitsprijs gewonnen. Maar nu zit je wel opgescheept met een kind dat klinkt alsof het direct uit een slechte fantasyroman is getrokken.

Het is eigenlijk best wel triest dat een zangeres als Sharon Doorson zulke rare namen bedenkt voor haar kind. Je zou denken dat ze als artiest toch enigszins smaakvol zou zijn. Maar nee, in plaats daarvan krijgen we Avalyn Loé Matsari, alsof het de titel van een slechte B-film is. En laten we het maar niet hebben over die initialen, want ALM klinkt als een bedrijf dat je wellicht liever vermijdt.

Maar goed, laten we de naam even terzijde schuiven en ons focussen op het feit dat Sharon Doorson überhaupt een kind heeft gekregen. Weet je nog hoe ze een paar jaar geleden een hitje had met haar single ‘Fail In Love’? Nou, zo te zien heeft ze diezelfde logica toegepast op haar keuze voor een babynaam. Maar hey, misschien is het gewoon een marketingstunt. Wie weet wordt Avalyn Loé Matsari straks wel de volgende grote ster in de muziekindustrie. Dan hebben we in ieder geval iets om naar uit te kijken.

Dus, beste Sharon Doorson, gefeliciteerd met de komst van je dochter. We kunnen alleen maar hopen dat ze later een betere smaak heeft dan haar moeder, zowel in babynamen als in muziekkeuze. Maar ach, wie weet, misschien wordt Avalyn Loé Matsari wel de nieuwe Beyoncé. Al zou ze dan eerst een andere naam moeten aannemen.

Bron: NU.NL – Zangeres Sharon Doorson bevallen van dochter Avalyn Loé Matsari