Skip to main content

Ik wil meteen duidelijk maken dat ik het absoluut niet kan uitstaan wanneer verwende celebs elkaar voor de rechter slepen omwille van een paar miljoen die ze mislopen. Het is gewoonweg belachelijk. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nu weer zo’n typisch gevalletje waarin David Beckham, die op zichzelf al zo’n narcistische diva is, de behoefte voelt om Mark Wahlberg aan te klagen. Waarom? Omdat Beckham zogenaamd miljoenen heeft misgelopen.

Laat me je vertellen, Beckham, je hebt al genoeg geld om de rest van je leven niets te doen, dus hou alsjeblieft je klep dicht. Maar goed, laten we deze diva eens onder de loep nemen. Beckham, de man die bekend staat om zijn prachtige vrije trappen en overdreven goed verzorgde kapsel, klaagt nu een andere beroemdheid aan, en waarom? Omdat hij vindt dat hij miljoenen aan potentiële inkomsten heeft misgelopen door Wahlberg. Wat een aansteller!

En weet je wat het meest belachelijke is? Beckham beweert dat Wahlberg zijn rechten heeft geschonden door de naam ‘Beckham’ te gebruiken voor zijn nieuwe parfumlijn. Serieus, man? Hoe ver ben je gezakt? Het zou me niet verbazen als Beckham binnenkort ook een rechtszaak begint tegen iedereen die ooit de achternaam ‘Beckham’ heeft gebruikt. Misschien moet hij eens een lesje nederigheid leren, want dit is gewoonweg lachwekkend.

Maar goed, we zullen het even hebben over de feiten om dit punt nog wat zwaarder te maken. Beckham beweert dat hij miljoenen heeft misgelopen, maar laten we eerlijk zijn, als je al een netto waarde hebt van 450 miljoen dollar, dan maakt die paar miljoen echt niet meer uit. Maar goed, in de wereld van Beckham gelden andere regels, blijkbaar.

Dus Beckham, stop met janken en ga gewoon genieten van je belachelijke rijkdom. Je ziet er al lang niet meer uit als die stoere voetballer die je ooit was, dus laat Wahlberg gewoon met rust. En trouwens, wie wil er nu ruiken zoals jij?

Bron: NU.NL – David Beckham klaagt Mark Wahlberg aan wegens mislopen van miljoenen