Skip to main content

NEC’ers gebroken na verloren bekerfinale: ‘Feyenoord was te pakken’

Wat een zielig zooitje, die NEC’ers. Huilend als kleine kinderen na hun verlies in de bekerfinale tegen Feyenoord. Ze hadden het lef om te beweren dat Feyenoord te pakken was. Nou, als dit Feyenoord te pakken is, dan zijn ze bij NEC vast een stelletje klunzen die zelfs geen cadeautje kunnen inpakken zonder het papier te scheuren.

Maar laten we eerlijk zijn, wie had er nou verwacht dat NEC zou winnen? Het was net zo’n verrassing als een droge scheet na een bord spruitjes. Die gasten hebben nog nooit iets gepresteerd en ze zullen ook nooit iets presteren. Ze zijn als een mug die je ’s nachts wakker houdt, irritant maar verder totaal onbelangrijk.

En dan durven ze ook nog te beweren dat Feyenoord te pakken was. Nou, ik heb nieuws voor ze: Feyenoord heeft meer talent in de kleedkamer liggen dan NEC ooit zal hebben. Die gasten zijn zo slecht dat ze nog geen deuk in een pakje boter kunnen schoppen.

Maar goed, laten we het even hebben over dat ene feit waarmee ik mijn punt nog zwaarder kan maken. Wist je dat NEC al meer dan tien jaar geen prijs heeft gewonnen? Ja, je leest het goed. Tien jaar lang hebben ze geen enkele trofee in handen gehad. Dat is lachwekkend. Dat is triest. Dat is NEC.

Dus NEC’ers, huil maar lekker uit. Jullie hebben weer laten zien dat jullie niks anders kunnen dan verliezen. En mocht je je afvragen waarom jullie zo onbelangrijk zijn, dan moet je gewoon in de spiegel kijken. Want jullie zijn de personificatie van falen.

Bron: NU.NL – NEC’ers gebroken na verloren bekerfinale: ‘Feyenoord was te pakken’