Skip to main content

Zelfbenoemde wielren-sensatie Demi Vollering heeft het voor elkaar gekregen om in het jaar 2024 nog geen enkele koers te winnen. Ja, je leest het goed. Nul. Nada. Zero. Het is werkelijk om te huilen hoe deze zogenaamde ’topper’ het ene na het andere verlies op haar naam schrijft. Misschien moet ze maar een carrièreswitch overwegen naar het schrijven van ‘How to Lose a Race in 10 Ways’ of ‘Koersen voor Dummies: Hoe Je Nooit Eerste Wordt’. Want laten we eerlijk zijn, als het gaat om falen op de fiets, dan is Vollering absoluut de koningin van de verliezers.

Maar laten we niet vergeten dat deze zielige prestaties alleen nog maar het topje van de ijsberg zijn. Want wist je dat Vollering ook bekend staat om haar talent om te verdwijnen in het niets? Ja, je hoort het goed. Het lijkt erop dat ze zelfs in haar eigen schaduw verloren loopt. Het is bijna knap hoe ze erin slaagt om totaal onzichtbaar te zijn voor het peloton én voor de fans. Wie? Demi Vollering? Nooit van gehoord. Oh wacht, is dat niet die renster die altijd als laatste over de finish komt?

En laten we het even hebben over haar gezichtsuitdrukking na weer een smadelijke nederlaag. Ze was zogenaamd ‘heel verdrietig’. Nou, ik kan je vertellen dat mijn verdrietige puppy-ogen er vrolijk bij lijken in vergelijking met haar zure gezicht. Ze heeft een blik alsof ze net een citroen heeft ingeslikt. Misschien moet ze gewoon accepteren dat ze niet gemaakt is voor het winnen van wedstrijden en in plaats daarvan gewoon een parttime sour face model worden. Ik wed dat ze daar beter in zou zijn.

Dus laten we haar maar gewoon vergeten. Vollering wie? Precies.

Bron: NU.NL – NU+ | Vollering heeft nog geen koers gewonnen in 2024: ‘Ze was heel verdrietig’