Skip to main content

Dominic West, de knakker die bekend staat om zijn rol in The Wire, blijkt een grappige vent te zijn. Niet omdat hij zo’n leuke vent is, maar omdat hij grapt over zijn eigen overspel. Ja echt, hij lacht erom! Wat een baas! Lachend met je vrouw over je buitenechtelijke avontuurtjes, wie doet dat nou niet? De man heeft ballen, of eigenlijk een gebrek eraan, want wie gaat nou vreemd terwijl je een vrouw hebt die eruitziet als Catherine FitzGerald?

Maar genoeg over zijn gebrek aan moraal. Het schijnt namelijk dat Dominic West meer gemeen heeft met zijn personage in The Affair dan alleen de naam. Want hoe kan je nou zo’n grap maken over vreemdgaan terwijl je in een serie speelt waarin je vreemdgaat met een andere vrouw? Misschien kent hij het verschil niet meer tussen fictie en realiteit. Ach, laten we eerlijk zijn, de man is al wat jaartjes bezig in deze industrie, wie kan het hem kwalijk nemen?

Het wordt tijd dat Dominic West zichzelf eens gaat afvragen wat voor signaal hij afgeeft aan zijn kinderen en de buitenwereld met zijn luchtige houding tegenover overspel. Misschien kan hij zijn kinderen uitleggen waarom hij grappen maakt over het kwetsen van hun moeder. Of beter nog, hij kan ze uitleggen hoe hij op zijn leeftijd nog steeds niet heeft geleerd om trouw te zijn aan zijn eigen vrouw.

Maar ja, wie zijn wij om te oordelen? Misschien heeft Dominic West wel gewoon een gebroken kompas als het gaat om normen en waarden. Dan heeft hij in ieder geval nog iets gemeen met de personages waar hij zo bekend om staat.

Bron: NU.NL – Dominic West maakt soms grapjes met zijn vrouw over zijn affaire