Skip to main content

Jutta Leerdam vertrekt bij Jumbo: ‘Misten overtuiging om samen succesvol te zijn’

Jutta Leerdam, de voormalige schaatster die bij Jumbo schaatste, vertrekt bij de supermarkt. Wat een verrassing, zeg. Een ongeïnspireerde schaatser die vertrekt bij een ongeïnspireerde supermarkt. Misschien heeft ze eindelijk ingezien dat ze beter af is bij een bedrijf dat net zo snel beweegt als zij op het ijs, in plaats van een plek waar ze genadeloos wordt ingehaald door de concurrentie.

Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er überhaupt ooit van Jumbo-schaatsen gehoord? Het klinkt alsof ze het logo van een supermarkt op haar schaatspak had moeten dragen. Misschien was het de gemiste kans om haar eigen logo op haar pak te dragen dat haar uiteindelijk heeft doen besluiten om te vertrekken. Of misschien heeft ze gewoon genoeg van de constante associatie met goedkope pindakaas en korting op wc-papier.

Het lijkt erop dat Jutta eindelijk heeft ingezien dat ze beter verdient dan de schamelheid van Jumbo. Misschien kan ze nu eindelijk succesvol zijn, zonder dat ze wordt afgeremd door de beperkingen van een supermarktketen. En wie weet, misschien kan ze nu eindelijk een sponsor vinden die haar carrière wel serieus neemt. Wat dacht je van IJspaleis of Freezer Express? Nu maar hopen dat ze niet terechtkomt bij Aldi, anders is ze echt de Pineut.

Bron: NU.NL – Jutta Leerdam vertrekt bij Jumbo: ‘Misten overtuiging om samen succesvol te zijn’