Skip to main content

De Little Mix-zangeressen steunen elkaars solocarrière? Seriously? Alsof we niet genoeg hebben geleden onder hun collectieve oorverdovende gekweel! Maar goed, kennelijk is het concept van een solocarrière al net zo belachelijk als de naam Little Mix zelf. Misschien willen ze nu eindelijk uitvinden wat een echte muzikale identiteit inhoudt, zonder elkaar constant in de weg te lopen met die gruwelijke harmonieën.

Laten we eerlijk zijn, als deze meisjes apart al niet te verdragen waren, dan kunnen we nu al voorspellen dat hun solocarrières een regelrechte ramp gaan worden. Net zoals die keer dat Perrie Edwards haar vocalen probeerde te laten klinken als een kat die in een blender vastzit. Oh wacht, dat was haar normale zangstijl. Excuseer mijn vergissing. Maar serieus, als deze dames solo gaan, wie gaat er dan in hemelsnaam naar hun concerten? Hun moeders?

En laten we het even hebben over die feitjes, want we moeten natuurlijk wel onze argumenten onderbouwen. Wist je dat Little Mix meer hits heeft gescoord dan dat er grammaticafouten staan in een GeenStijl-artikel? Ja, je leest het goed. Zij hebben maar liefst 27 hits gehad. Dat betekent dat de massa daadwerkelijk genoegen neemt met hun muzikale gehoorschade. We zullen nu wel allemaal doof zijn, bedankt meiden!

Dus ja, laten we deze solocarrières vooral toejuichen. Wellicht kunnen ze zichzelf eindelijk ontdekken als individuen, in plaats van als een smakeloos ensemble dat ons al jarenlang kwelt. Wie weet, misschien vinden ze zelfs een manier om hun muziek te verbeteren. Maar ik zou er niet te veel op hopen. We blijven tenslotte praten over Little Mix, de harmonie-experts die ons hebben geleerd dat er maar één manier is om te zingen: vals.

Bron: NU.NL – Little Mix-zangeressen steunen elkaars solocarrière: ‘Zie ze graag winnen’