Skip to main content

“De Little Mix-zangeressen steunen elkaars solocarrière: ‘Zie ze graag winnen'”

Natuurlijk steunen ze elkaars solocarrière, want laten we eerlijk zijn, ze hebben helemaal geen andere keuze. Na jarenlang te hebben gefungeerd als een soort van muzikale vier-eenheid, is het nu ieder voor zich. Net zoals wanneer een groep leeuwen een prooi besluipt, is het ieder voor zich wanneer de zangcarrière van Little Mix uiteenvalt.

Het is zo doorzichtig als wat. De meiden van Little Mix weten maar al te goed dat hun tijd als groep voorbij is en dat het tijd is om te kijken hoe ze hun individuele carrières kunnen oppoetsen. En laten we eerlijk zijn, ze zijn vastberaden om te laten zien wie van hen de echte ster is. Maar laten we ook eerlijk zijn, het maakt ons geen barst uit wie van hen wint, we zijn al blij als we hun muziek niet meer op de radio horen.

Wie had ooit gedacht dat de grootste concurrenten van de Little Mix-zangeressen niet de popsterren van andere bands waren, maar juist hun eigen bandleden? Het lijkt erop dat de meiden hun tanden hebben gezet in het bloedbad van de muziekindustrie, en laten we eerlijk zijn, het is een waar slagveld. Wat er ook gebeurt, het zal in ieder geval een pittige strijd worden om te zien wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus komt.

Bron: NU.NL – Little Mix-zangeressen steunen elkaars solocarrière: ‘Zie ze graag winnen’