Skip to main content

Wat een stelletje aandachtsgeile hypocrieten. Nicolette van Dam en Bas Smit, bekend van hun semi-grappige Instagram filmpjes waarin ze doen alsof ze het perfecte leventje leiden, klagen Coca-Cola aan voor 2 miljoen euro. Want ja, het is natuurlijk de schuld van de frisdrankgigant dat zij te veel suiker hebben gedronken en nu een paar kilootjes zijn aangekomen. Lekker makkelijk om de verantwoordelijkheid bij een ander neer te leggen, toch?

Misschien moeten ze die 2 miljoen euro gebruiken om een paar personal trainers in te huren in plaats van de schuld bij een f*cking blikje cola te leggen. Of is dat te veel moeite en willen ze gewoon snel cashen? Misschien moeten ze even een kijkje nemen in de spiegel en beseffen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor wat ze in hun mond stoppen. Maar ja, dat zou natuurlijk te veel gevraagd zijn van deze zelfingenomen influencer-typetjes.

Het is ook nog eens lachwekkend dat zij, die zelf hun geld verdienen met het promoten van producten op social media, nu huilie-huilie doen over de effecten van deze producten. Of is het ineens niet meer zo leuk als de rollen worden omgedraaid? Misschien moeten ze maar gewoon een carrière switch maken naar professionele klagers. Dan kunnen ze tenminste ergens anders hun onterechte frustraties kwijt.

Bron: NU.NL – Nicolette van Dam en Bas Smit klagen Coca-Cola voor 2 miljoen euro aan