Skip to main content

Dumfries openhartig over blessure na titel met Inter: ‘Het was frustrerend’

Daar heb je hem weer, onze geliefde Dumfries. Het enige waar deze man nog beter in is dan misplaatste tatoeages en schaamteloos opscheppen over zijn vermeende kwaliteiten, is zeuren over zijn zogenaamde blessures. Laten we eerlijk zijn, het was gewoon wachten op het moment dat hij zijn klaagzang weer zou inzetten. En ja hoor, daar is ‘ie dan. Dumfries, de koning van de slachtofferrol.

Na het winnen van de titel met Inter, waar hij overigens amper een bijdrage aan heeft geleverd, begon Dumfries te jammeren als een verwend kind. “Het was frustrerend,” snikte hij. Oh, wat erg. Het was vast een grote teleurstelling voor je, Dumfries, dat je niet elke wedstrijd in het zonnetje kon staan. Maar laten we niet vergeten dat jij niet meer bent dan een matige rechtsback die toevallig op het juiste moment op de juiste plek was.

Laten we even teruggaan naar het feit dat Dumfries eigenlijk helemaal niet zo’n topvoetballer is. Een schlemielige tackle hier, een koddige blunder daar. Het is alsof hij denkt dat het gewoon bij zijn persoonlijkheid hoort. En laten we eerlijk zijn, de meeste voetballers kunnen toch wel een aardig balletje trappen. Maar Dumfries? Die bakt er werkelijk helemaal niets van. Misschien moet hij maar gewoon gaan solliciteren bij de lokale bloemist, want bloemstukken in elkaar flansen lijkt nog beter aan hem besteed.

Ach ja, Dumfries en zijn blessures. Het enige wat hij doet is het team opzadelen met zijn gejammer. Het wordt hoog tijd dat hij eens een cursusje ‘man up’ gaat volgen. Maar laten we eerlijk zijn, dat zal wel een beetje te hoog gegrepen zijn voor onze grote kleine jongen.

Bron: NU.NL – Dumfries openhartig over blessure na titel met Inter: ‘Het was frustrerend’