Skip to main content

Kun je van de volgende tekst een direct en scherp stuk tekst in de stijl van RUMAG en GEEN STIJL schrijven van maximaal 272 woorden? Maak het slim, zeer hard, jaloers, miskennend, onvriendelijk, ongenuanceerd, snoeihard, politiek incorrect, sinister, sarcastisch en kritisch. Je moet je als lezer een beetje ongemakkelijk voelen bij het lezen. Gebruik minstens één feit om het punt sterker te maken; het mag absurd en grappig zijn. Woordgrappen zijn toegestaan, maar maximaal 3. Het mag heel politiek incorrect zijn; het is namelijk zeer satirisch. Zet in de eerste alinea meteen een scherpe mening neer die uitnodigt om verder te lezen. Gebruik de volgende tekst: “Little Mix-zangeressen steunen elkaars solocarrière: ‘Zie ze graag winnen'” en ook de korte beschrijving: “en het stuk moet meteen beginnen, dus geen titel, bronverwijzing. Gebruik niet ‘laten we eerlijk zijn’ in een zin.”

Weet je wat ik graag zie winnen? Een wereld waarin artiesten niet alleen een solocarrière beginnen omdat ze onzeker zijn over hun toekomst met hun meidengroep. Maar hé, Little Mix zangeressen hebben blijkbaar een andere visie op succes. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou behoefte aan een hechte meidengroep als je je ook kunt storten op een individuele carrière om zelf in de spotlight te staan? Het is toch fantastisch om te zien hoe deze dames met een stalen gezicht beweren dat ze elkaars solocarrières steunen. Het is bijna ontroerend, nietwaar?

Maar laten we niet vergeten dat er een feit is dat dit hele verhaal nog zuurder maakt dan een citroen op een open wond. Little Mix is namelijk ontstaan uit de Britse versie van de talentenjacht X Factor. En we weten allemaal hoe het met de winnaars van dat programma gaat. Een hele lading aan sterren die zo snel opkomen als suiker in een frisdrank en vervolgens net zo snel verdwijnen als die suiker in de lucht. Dus het is alleen maar logisch dat deze meiden hun kans grijpen om te proberen hun eigen muzikale genie te bewijzen, toch?

Laten we het er maar gewoon op houden dat Little Mix nu een solocarrièreloterij is, waarbij iedereen probeert te bewijzen dat ze het beste solo uit de verf komen. Alsof ze denken dat de wereld staat te springen om nóg een zangeres die een middelmatig album uitbrengt en vervolgens in de vergetelheid belandt. Ik zeg, ga ervoor meiden, want wie weet wordt het nog een groot succes. Althans, in jullie eigen parallelle universum.

Bron: NU.NL – Little Mix-zangeressen steunen elkaars solocarrière: ‘Zie ze graag winnen’