Skip to main content

Halle Bailey, bekend van haar rol in de live-action versie van ‘The Little Mermaid’, klaagt over haar post-zwangerschap depressie. Tja, laten we eerlijk zijn, als er één ding is waar we echt niet op zaten te wachten, dan is het wel nog een zelfbenoemde ‘celebrity’ die zichzelf in de schijnwerpers plaatst als slachtoffer van haar eigen leven. Oh, wat een tragedie! Maar laten we niet vergeten dat er duizenden vrouwen zijn die dagelijks worstelen met de nasleep van het moederschap zonder ook maar een greintje erkenning te krijgen.

Maar goed, laten we eens een kijkje nemen naar Halle’s vermeende ‘probleem’. Ze voelt zich “iemand anders”. Nou, meis, het spijt me zeer, maar als jij denkt dat je nog steeds dezelfde persoon bent na het baren van een kind, dan heb je misschien wel een klap van de molen gehad. Misschien zou je het even moeten opzoeken, maar het is eigenlijk heel normaal om jezelf te verliezen in het proces van moeder worden. Of je het nu leuk vindt of niet, die roze wolk waar je ooit op zat, is nu veranderd in een poepluier die je dagelijks moet verschonen.

En laten we niet vergeten dat Halle Bailey een jonge, succesvolle vrouw is die leeft in de luxe van Hollywood. Ze heeft alles wat haar hartje begeert, terwijl er vrouwen zijn die worstelen om überhaupt rond te komen. Dus, Halle, ik begrijp dat je je depressief voelt na de zwangerschap, maar houd alsjeblieft je mond en stop met deze zielige aandachttrekkerij. Je hebt alles wat je wilt, inclusief een kind, terwijl anderen niet eens de mogelijkheid hebben om kinderen te krijgen.

Maar goed, laten we hopen dat Halle zichzelf snel weer vindt. Misschien kan ze een nanny inhuren om haar te helpen de weg naar haar ‘echte ik’ terug te vinden. Tot die tijd kunnen wij alleen maar hopen dat ze stopt met haar publieke klaagzang en zich realiseert hoe gezegend ze werkelijk is.

Bron: NU.NL – Halle Bailey lijdt aan depressie na zwangerschap: ‘Ik voel me iemand anders’