Skip to main content

Gisteren vond er weer eens een potje voetbal plaats waarbij Ten Hag het nodig vond om zijn stem te laten horen. En nee, niet op een zachte, melodieuze manier, maar met een luid gebrul dat zelfs de sirenes van een ambulance zou overstemmen. Wat is er aan de hand, Erik? Ben je soms vergeten dat je in Engeland bent en niet in dat kneuterige kikkerlandje van ons?

Ja hoor, Ten Hag haalt uit naar de Engelse media. Volgens hem was hun reactie “beschamend”. Nou Erik, ik kan je één ding vertellen: jouw uitspraken zijn vele malen beschamender. Als jij denkt dat de Engelse media jou te kritisch behandelen, moet je misschien eens in de spiegel kijken. Want eerlijk gezegd, jouw tactische keuzes lijken soms rechtstreeks uit een kinderboek te komen. En dan bedoel ik niet die spannende sprookjes, maar eerder een kleurplaat van Dora.

Het grappige is dat Ten Hag denkt dat hij de waarheid in pacht heeft. Maar laten we wel wezen, die manier van denken past wel bij een coach die zijn haar in een permanentje heeft laten zetten. Serieus, Erik? Is dat jouw geheime wapen om het beste uit je team te halen? Of is het gewoon een afleidingstruc, zodat niemand je aanvalstactieken serieus kan nemen?

Misschien moeten we Ten Hag gewoon wat vaker naar de Engelse pubs sturen. Misschien dat hij dan eens leert om een echte vent te zijn in plaats van een zielige kikker die klaagt over kritiek. Want laten we eerlijk zijn, Erik, als je geen kritiek kunt verdragen, moet je gewoon lekker een spelletje ganzenborden gaan spelen. Daar kan je in ieder geval geen rood van krijgen.

Bron: NU.NL – Getergde Ten Hag haalt uit naar Engelse media: ‘Jullie reactie was beschamend’