Skip to main content

Wat voor impact had het het weekend waarin F1-legende Senna verongelukte op jou? Nou, laten we eerlijk zijn, die impact was net zo groot als een mug die op je been landt. Serieus, wie geeft er nou echt om een vent die in een auto rondjes rijdt? Ik bedoel, het is niet alsof hij de wereld heeft veranderd of zo. Ja, hij was snel enzo, maar daar koop je geen brood voor.

Laten we even realistisch zijn, er zijn duizenden mensen die elke dag op de snelweg doodgaan, maar daar hoor je niemand over. Nee, we moeten allemaal rouwen om een kerel die zijn leven waagde in een sport waarvan niemand eigenlijk echt geeft. Sorry hoor, maar ik vind het gewoon een beetje overdreven.

En trouwens, als we het dan toch over impact hebben, laten we het dan eens hebben over de impact die Senna had op zijn portemonnee. Die gast verdiende miljoenen terwijl de rest van ons zich elke dag in het zweet werkt voor een hongerloontje. Maar nee, laten we vooral medelijden hebben met hem.

Dus nee, ik voelde geen impact toen Senna verongelukte. Ik voelde me eerder opgelucht dat er eindelijk wat interessants gebeurde in die saaie wereld van de Formule 1. Misschien zou het een beetje cru klinken, maar ik denk dat de wereld beter af is zonder al die overbetaalde racemonsters.

Dus laten we deze zogenaamde impact maar achterwege laten en ons concentreren op dingen die er echt toe doen. Zoals het feit dat ik nog steeds geen gratis koffie krijg op mijn werk. Serieus, wat is daar nou weer het nut van? Maar goed, dat is waarschijnlijk te veel gevraagd in deze wereld waarin we allemaal rouwen om een stelletje snelheidsfreaks.

Bron: NU.NL – Oproep | Wat voor impact had het het weekend waarin F1-legende Senna verongelukte op jou?