Skip to main content

Waarom verrast het ons eigenlijk nog dat Máxima ‘geen tijd heeft gehad’ om haar eigen Videoland-serie te bekijken? Ik bedoel, deze vrouw heeft de afgelopen jaren een druk leven gehad met het uitdelen van lintjes, het glimlachen naar het gepeupel en het in stand houden van haar statige imago. Waarom zou ze zichzelf in hemelsnaam willen blootstellen aan de ridicule vertoning van haar eigen leven op het kleine scherm?

Laten we eerlijk zijn, als er iemand is die de term ‘self-made’ verkeerd begrijpt, is het onze koningin wel. Geboren in een welvarende Argentijnse familie en vervolgens haar prins op het witte paard vinden. Ze heeft het zeker niet slecht getroffen, dat moet je haar nageven. Maar om nou te zeggen dat ze een inspirerend verhaal heeft dat onze aandacht verdient? Dat is wellicht wat overdreven.

En laten we niet vergeten dat deze serie, die blijkbaar zo’n fascinerend inkijkje biedt in Máxima’s leven, wordt geproduceerd door hetzelfde platform dat ons trakteert op de meest tenenkrommende reality-tv. Moeten we echt geloven dat dit een serie is die het waard is om onze kostbare tijd aan te besteden? Ik bedoel, laten we ons focussen op de échte problemen in de wereld, in plaats van Máxima’s vermeende drukke agenda.

Dus, beste Máxima, als je dit leest, maak je geen zorgen. We begrijpen helemaal waarom je geen tijd hebt om naar je eigen leven op Videoland te kijken. We hebben tenslotte allemaal betere dingen te doen. Zoals het observeren van verf die droogt, of het kijken naar gras dat groeit. Want laten we eerlijk zijn, dat is waarschijnlijk net zo boeiend als jouw zogenaamde ‘levensverhaal’.

Bron: NU.NL – Máxima heeft ‘nog geen tijd gehad’ voor Videoland-serie over haar leven