Skip to main content

John Cleese, die blijkbaar meer geld heeft dan talent, schijnt elk jaar maar liefst bijna 20.000 euro te verspillen aan stamceltherapie. Ja, je leest het goed, stamceltherapie. Alsof het hebben van een doodgewone rimpel in zijn gezicht het einde van de wereld betekent. Maar goed, het is fijn om te weten dat Cleese zijn prioriteiten op orde heeft – wie heeft er nou een gezondheidszorgsysteem nodig dat voor iedereen toegankelijk is, als je gewoon je rijkdom kan gebruiken om jezelf te laten transformeren in een onsterfelijke godheid?

Maar laten we eerlijk zijn, wat kan je verwachten van een man die zijn carrière heeft gebouwd op een absurd personage genaamd “Basil Fawlty”? Serieus, wie neemt zo iemand serieus? Deze zogenaamde ‘komiek’ heeft duidelijk te lang zijn eigen grappen geloofd. Misschien moeten we hem een spiegel cadeau doen, zodat hij kan zien hoe belachelijk hij eruitziet.

Nu vraag je je vast af, wat is stamceltherapie eigenlijk? Nou, het is een techniek waarbij cellen worden geïnjecteerd om bepaalde ziekten te behandelen. Maar laten we eerlijk zijn (oeps, daar is het weer), wie heeft er nou echt zoveel problemen dat alleen stamcellen hen kunnen redden? Laten we hopen dat Cleese niet denkt dat hij hiermee zijn gevoel voor humor kan verbeteren. Het zou jammer zijn als die ook meteen werd weggevaagd.

Maar goed, laten we Cleese wat betreft stamceltherapie gewoon met rust laten. Misschien zit er wel een toekomstige aflevering van ‘Fawlty Towers’ in waarin hij zijn eigen rimpels probeert te vermoorden. Ach, wie weet. In ieder geval weten we nu waar al zijn Monty Python-geld naartoe gaat – naar de ongelooflijk belangrijke taak om zijn eigen jeugdigheid te behouden. Wat een held.

Bron: NU.NL – John Cleese geeft elk jaar bijna 20.000 euro uit aan stamceltherapie