Skip to main content

Voor Rusland is de strijd tegen Europa al begonnen: zo probeert Moskou de EU te ondermijnen. Alsof ze nog niet genoeg problemen hebben met wodka en beren op straat, besluit Rusland om ook nog eens de EU dwars te zitten. Als je dacht dat Poetin alleen maar bezig was met zijn macho-uitstraling en het uitbouwen van zijn imperium, think again. Hij heeft blijkbaar ook nog tijd over om Europa te sarren.

Het is gewoon lachwekkend dat Rusland denkt dat ze de EU een beetje kunnen shaken. Alsof de EU niet al genoeg aan zijn hoofd heeft met Brexit, migratieproblemen en landen die zich niet aan de begrotingsregels houden. Maar nee, Poetin denkt even de boel op stelten te zetten. Misschien moet hij zijn energie steken in het verbeteren van de Russische economie in plaats van het pesten van Europa.

Het is gewoon jaloers gedrag van Rusland. Ze kunnen niet verkroppen dat Europa het veel beter voor elkaar heeft dan zij. Dus dan maar proberen om de boel te ontwrichten. Maar wees gerust, Europa laat zich niet zo makkelijk van de wijs brengen. We zijn immuun voor de Russische provocaties. Ze kunnen beter hun tijd en geld steken in het verbeteren van hun eigen zaken in plaats van ons lastig te vallen. Ondertussen kunnen wij genieten van onze vrijheid, welvaart en democratie. Dus bedankt, Rusland, maar we redden het wel zonder jouw hulp. Cheers!

Bron: GOOGLE NEWS – Voor Rusland is de strijd tegen Europa al begon­nen: zo probeert Moskou de EU te ondermijnen