Skip to main content

Chelsea-coach Pochettino, wat een miskleun! Verbijsterd na de afgang tegen Arsenal, nou ik snap het wel hoor. Zijn team gaf op? Ja, logisch toch! Met een tactiek van lik-me-vestje en spelers die rondlopen alsof ze net een marathon hebben gelopen, geef ik ze groot gelijk. Wie zou er in hemelsnaam nog zin hebben om voor deze jokers te knokken?

Het is duidelijk dat de spelers van Chelsea hun werklust hebben ingeruild voor een gezellig potje theekransje. Serieus, ze lijken wel een stel bejaarden die met elkaar staan te keuvelen over hun reumatische pijntjes in plaats van dat ze een potje voetbal spelen. Het is om te janken, maar dan niet van het lachen.

En dan die Pochettino, die ‘verbijsterd’ is. Tja, dat krijg je als je een coach hebt die geen idee heeft wat hij aan het doen is. Zijn spelers opstellen alsof het een willekeurige grabbelton is, en dan verbaasd zijn dat ze de ene na de andere afgang beleven. Ik zou zeggen, ga lekker een potje bingo spelen in plaats van dat je je bemoeit met professioneel voetbal.

En laten we het nog even hebben over die zogenaamde ‘feiten’ die je erbij moet halen. Laten we eerlijk zijn, wie zit daar nou op te wachten? Ik wil gewoon vermaakt worden, niet lastiggevallen worden met de waarheid. Dus kom maar op met je absurde en grappige feiten, ik ben er klaar voor.

Kortom, het enige wat ik kan zeggen is: Chelsea-coach Pochettino, bedankt voor het leveren van een fantastische comedyshow. Ik heb me kostelijk vermaakt met jullie afgang. En voor de spelers van Chelsea: misschien wordt het tijd om jullie voetbalschoenen in te ruilen voor pantoffels, dan kunnen jullie tenminste zonder schaamte aan dat theekransje meedoen.

Bron: NU.NL – Chelsea-coach Pochettino verbijsterd na afgang tegen Arsenal: ‘Mijn team gaf op’