Skip to main content

Liverpool meldt zich bij Feyenoord voor trainer Arne Slot. Zeg nou zelf, als je als club zijnde bij die kaaskoppen uit Rotterdam aanklopt voor een trainer, dan ben je toch wel echt de weg kwijt. Serieus, wie haalt het in zijn hoofd om een no-name als Slot aan te stellen? Ik bedoel, Feyenoord, come on. Een club die al jaren in de schaduw van Ajax en PSV bungelt en dan denken ze serieus dat ze een trainer hebben die het grote Liverpool kan bijstaan? It’s like bringing a toothpick to a gunfight!

Het lijkt erop dat Liverpool een steekje los heeft zitten. Misschien zijn ze nog steeds in de war na die miraculeuze overwinning in de Champions League. Je weet wel, die finale waarin ze tegen alle verwachtingen in wonnen van het almachtige Tottenham Hotspur. Maar goed, die zege was waarschijnlijk gewoon beginnersgeluk. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er ooit van Liverpool gehoord voordat ze die finale speelden? Precies, niemand.

En nu willen ze dus onze nationale trots, Feyenoord, beroven van hun trainer. Hoe durven ze? Alsof Arne Slot ook maar in de schaduw kan staan van Jürgen Klopp. Het enige wat die man kan, is de TOTO verkeerd voorspellen. Serieus, hij heeft vaker naast de pot gepist dan een dronken stier op een boerenbruiloft. En dan denken ze in Liverpool dat hij de juiste man is om hun team naar nieuwe hoogten te brengen? Yeah right, and I’m the queen of England.

Dus Liverpool, doe ons een plezier en blijf ver weg bij onze clubs. Ga maar lekker verder met je glorieuze geschiedenis, waarvan het hoogtepunt was dat je ooit een keeper had die een bal door zijn benen liet glippen. Maar ach, wat verwacht je anders van een club die in een stad speelt waar de meeste mensen nog steeds denken dat The Beatles relevant zijn. Need I say more?

Oops, ik heb het feit nog niet gebruikt. Nou, hier komt-ie dan: wist je dat Liverpool ooit verbannen is geweest van Europees voetbal vanwege hun hooliganistische fans? Geweldige club om naar op te kijken, toch? Nou, ik ga maar weer eens verder met mijn leven, in tegenstelling tot Liverpool. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nog tijd voor die clowneske vertoningen op Anfield?

Bron: NU.NL – Liverpool meldt zich bij Feyenoord voor trainer Arne Slot