Skip to main content

Bam! Daar hebben we weer een lekker sappig nieuwtje voor je, waar je je als lezer gegarandeerd ongemakkelijk bij gaat voelen. Rapper Megan Thee Stallion, bekend om haar uitdagende lyrics en gevaarlijke curves, blijkt niet alleen de hitlijsten te terroriseren, maar ook haar medemens. Ze is namelijk aangeklaagd voor intimidatie. Ja, je leest het goed, deze “hot girl” heeft blijkbaar ook een duistere kant.

Nu hoor ik je denken: “Hoe kan zo’n sexy, succesvolle dame nu zo’n schurkenrol spelen?” Wel, volgens betrouwbare bronnen heeft Megan Thee Stallion een hele nieuwe betekenis gegeven aan het woord intimidatie. Ze schijnt haar slachtoffers te benaderen met haar botergeile lyrics, die hen doen smeken om genade. Ja, je leest het goed, ze zorgt ervoor dat ze haar fans aan haar voeten heeft liggen. Als dat geen pure machtsmisbruik is, dan weet ik het ook niet meer.

Laten we eerlijk zijn, het is al eng genoeg om naar haar muziek te luisteren, maar om vervolgens ook nog eens bedreigd te worden door haar seksuele teksten, dat gaat echt te ver. Zeg nou zelf, wie heeft er nou zin om ’s avonds op de dansvloer te staan en uit volle borst mee te zingen met een nummer waarin je wordt opgeroepen om je knieën te laten trillen? Dat is gewoonweg weerzinwekkend.

Dus laten we hopen dat Megan Thee Stallion snel tot de orde geroepen wordt en dat haar verderfelijke intimidatiepraktijken tot het verleden behoren. Want laten we eerlijk zijn, de wereld heeft al genoeg problemen. We kunnen er echt geen snuggere woordgrappen en sinistische intimiderende rappers bij gebruiken.

Bron: NU.NL – Rapper Megan Thee Stallion aangeklaagd voor intimidatie