Skip to main content

Nederlandse burgers, maak je klaar om jullie collectieve intelligentie nog verder te beledigen, want de parlementaire enquête naar corona gaat maar liefst tweeënhalf jaar duren. Ja, je leest het goed, een godverdomde halve eeuwigheid. Waarom? Omdat onze politici blijkbaar denken dat ze verdwaald zijn in een moeras van bureaucratie, waar ze geen weg meer uit weten te vinden. Misschien is het tijd dat ze de weg naar de uitgang eens vinden, want wij zitten niet te wachten op een langdradig toneelstuk dat alleen maar dient om hun eigen ego’s te strelen.

En laten we eerlijk zijn, wie hoopt er nou niet op een politieke schandaal met de onthulling dat Mark Rutte ’s nachts stiekem in een labjas rondloopt om het coronavirus te kweken in zijn geheime kelder? Ik bedoel, het zou in ieder geval een verklaring zijn voor de trage, onhandige aanpak van deze pandemie. Maar helaas, waarschijnlijk krijgen we alleen maar een eindeloze stroom van politiek geneuzel waar geen hond op zit te wachten.

Om het nog erger te maken, hebben we het hier over een onderzoek dat langer duurt dan het gemiddelde huwelijk in Nederland. Serieus, denken ze dat wij zoveel geduld hebben? Ik bedoel, tegen die tijd is het hele land al vergaan tot een apocalyptische dystopie waar Corona-Police rondloopt om mensen neer te schieten die niet genoeg afstand houden. Maar hey, misschien is dat wel Rutte’s geheime plan om de economie weer op gang te krijgen.

Dus beste politici, stop alsjeblieft met deze vertragende, nutteloze onzin en gebruik dat geld en die tijd liever om ons zorgsysteem te verbeteren, onze economie te stimuleren en onze bejaarden fatsoenlijk te beschermen. Want laten we eerlijk zijn, jullie hebben al genoeg schade aangericht. En als jullie dat niet snappen, dan mogen jullie gerust op een stokbrood gaan zitten en draaien.

Bron: GOOGLE NEWS – Parlementaire enquête corona gaat tweeënhalf jaar duren