Skip to main content

Wat een koninklijk geval van snobisme! De koning gaat niet naar de serie Máxima kijken, want dan gaat hij zich ergeren. Oh, wat zielig voor onze majesteit dat hij zich moet onthouden van het aanschouwen van een serie over zijn eigen vrouw. Misschien heeft hij gewoon geen zin om te zien hoe Máxima erin slaagt om haar landgenoten te betoveren met haar charmante glimlach terwijl hij zelf rondloopt als een stijve hark. Of misschien vreest hij dat de serie hem te veel zal herinneren aan de tijd dat hij zelf nog iets voorstelde in de politiek.

Laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat onze koning gewoon jaloers is op de aandacht die zijn vrouw krijgt. Hij kan het gewoon niet verkroppen dat de focus niet langer op zijn saaie verschijning ligt, maar op de enige persoon in het koningshuis met een beetje charisma.

Maar goed, wie zou er ook naar een serie kijken waarin de hoofdrolspeler voortdurend op zoek is naar een manier om haar echtgenoot te omzeilen? Het zou net zo saai zijn als een kasteelbezoek aan de koning en koningin zelf. Geen wonder dat Willem-Alexander geen interesse heeft. Misschien kan hij de serie Bierdrinken met de Koning eens proberen, dat lijkt meer zijn niveau. Of anders de serie Pilsje Pakken met de Prins? Oh, wacht, die hebben we al gehad. Succes gegarandeerd!

Bron: NU.NL – De koning gaat niet naar de serie Máxima kijken: ‘Dan ga ik me ergeren’