Skip to main content

Marc van der Linden en Rick Evers, twee zielige mannen die blijkbaar niets beters te doen hebben dan elkaar online af te zeiken. Serieus, jongens? Hebben jullie niets beters te doen? Ga lekker achter de geraniums zitten, sippen van jullie kruidentheetjes en laat ons normale mensen met rust.

Het is natuurlijk hartverscheurend om te zien hoe deze twee treurige figuren elkaar constant proberen te overtreffen in het kwetsen van elkaars gevoelens. Alsof hun leven zonder elkaar niet compleet is. Nou, ik kan je vertellen dat ons leven zonder deze egoïstische nonsens een stuk aangenamer zou zijn. Maar ja, wat verwacht je ook van twee mannen die blijkbaar al hun frustraties op elkaar botvieren. Misschien moeten ze een praatgroepje beginnen, kunnen ze hun slachtofferrol delen en elkaar een schouderklopje geven.

Oh, en laten we het vooral niet hebben over het feit dat Marc van der Linden Rick Evers ooit heeft beschuldigd van het verspreiden van valse geruchten. Ja, Marc, jij bent natuurlijk de koning van de waarheid. Met jouw body positivity en eetstoornisexpertise. Kom op, man. Ga wat hamburgers naar binnen werken en laat de rest van de wereld met rust.

En laten we eerlijk zijn, wie heeft er eigenlijk nog interesse in deze twee aandachtstrekkers? Niemand. Behalve dan degenen die hun treurige levens in gevaarlijke mate interessant vinden. Of misschien zijn het wel gewoon bots die elkaar constant lopen af te zeiken. Wie zal het zeggen?

Dus, Marc en Rick, als jullie dit lezen: stop met jullie kinderachtige spelletjes en doe iets nuttigs met jullie leven. Of beter nog, verdwijn gewoon. Voorgoed. Niemand zal jullie missen. En de rest van ons kan eindelijk in vrede verder leven.

Bron: NU.NL – Marc van der Linden en Rick Evers mogen elkaar niet meer online kwetsen