Skip to main content

Rapper Megan Thee Stallion aangeklaagd voor intimidatie? Serieus? Alsof we nog niet genoeg ellende hebben in de wereld. Deze zogenaamde ‘rapper’ heeft schijnbaar besloten om haar carrière te baseren op het intimideren van anderen. Wie denkt ze wel niet dat ze is?

Laten we eens een feit erbij halen om deze absurde situatie nog wat zwaarder te maken. Wist je dat Megan Thee Stallion daadwerkelijk denkt dat ze het recht heeft om mensen bang te maken? Het lijkt wel alsof ze het woord ‘respect’ niet eens kent. Misschien zou ze eens een lesje bescheidenheid kunnen leren, als dat überhaupt mogelijk is voor iemand met zo’n misplaatst ego.

Het is bijna angstaanjagend om te bedenken dat er mensen zijn die naar haar muziek luisteren en haar steunen in haar gedrag. Wat voor boodschap geven we hiermee af aan de jeugd? Dat intimidatie en arrogantie de sleutel zijn tot succes? Laten we alsjeblieft wat hogere standaarden stellen voor onze rolmodellen.

Maar laten we ook even stilstaan bij de ironie van het feit dat iemand die zichzelf ‘Megan Thee Stallion’ noemt, anderen durft te beschuldigen van intimidatie. Is dat niet een gevalletje pot en ketel? Of moet ik zeggen, merrie en veulen? Hoe dan ook, het is duidelijk dat haar artistieke naam keihard de plank misslaat. Misschien moet ze overwegen om zichzelf ‘Megan Thee Bully’ te noemen, dat zou tenminste eerlijk zijn.

Dus laten we deze ‘rapper’ maar snel vergeten en ons richten op artiesten die wél talent hebben en positieve boodschappen verspreiden. Megan Thee Stallion, bedankt voor het tonen van je ware kleuren. We hopen dat je snel opgepakt wordt door de muziekpolitie en achter de tralies belandt, waar je thuishoort.

Bron: NU.NL – Rapper Megan Thee Stallion aangeklaagd voor intimidatie