Skip to main content

PSV’ers zijn kapot van zware knieblessure Dest: ‘Spelers waren doodstil’

Nou, nou, wat een drama! De PSV’ers zijn helemaal van slag omdat één van hun spelers een zware knieblessure heeft opgelopen. Ze waren zogenaamd “doodstil”. Ja, dat krijg je ervan als je jarenlang gewend bent om je mond alleen maar open te doen om te schreeuwen naar de scheidsrechter. Nu valt er opeens een stilte in de kleedkamer en is iedereen in rep en roer. Wat een prachtig voorbeeld van de overgang van luidruchtige patserigheid naar stille wanhoop.

Maar laten we eerlijk zijn, misschien is die zware knieblessure wel de beste blessure die deze PSV’er ooit had kunnen overkomen. Misschien kan hij nu eindelijk eens een fatsoenlijke opleiding gaan volgen in plaats van zichzelf te laten uitbuiten door een club die toch geen kampioen wordt.

Tja, het is natuurlijk zuur voor de fans. Die hebben nu even niets meer om zich druk over te maken, behalve dan de zinloze hoop dat hun team ooit nog eens een keer echt succesvol zal zijn. Maar ach, ze zijn wel gewend om teleurgesteld te worden.

Dus laten we hopen dat deze PSV’er snel weer op de been is, zodat hij zijn carrière voort kan zetten als een soort wandelende reclame voor fysiotherapie. Want laten we eerlijk zijn, daar heeft hij veel meer aan dan aan die zogenaamde topsport.

Bron: NU.NL – PSV’ers zijn kapot van zware knieblessure Dest: ‘Spelers waren doodstil’