Skip to main content

De koning gaat niet naar de serie Máxima kijken: ‘Dan ga ik me ergeren’. Ja, je leest het goed, mensen. Onze oh zo verheven koning Willem-Alexander heeft blijkbaar betere dingen te doen dan naar zijn eigen vrouw op het scherm te bewonderen. Als ik ooit een koningin zou hebben die eruitzag als Máxima, zou ik niet kunnen wachten om haar in volle glorie op televisie te zien schitteren. Maar nee, de koning heeft andere prioriteiten. Waarschijnlijk is hij druk bezig met zijn baard trimmen of het kijken naar de verveelde blikken van zijn dochters terwijl ze weer een afgrijselijk Nederlands kunstwerk onthullen.

Is het niet geweldig om te zien hoe onze vorst zich zo verheven voelt boven het plebs dat hij niet eens de moeite neemt om zijn eigen vrouw te ondersteunen? De man die door ons, belastingbetalers, wordt gefinancierd, heeft kennelijk geen tijd om een avondje Máxima op de bank door te brengen. Maar ach, wat verwachten we eigenlijk van iemand die geboren is met een gouden lepel in zijn mond?

En laten we eerlijk zijn, Willem-Alexander heeft waarschijnlijk niet veel begrip voor het dagelijks leven van gewone mensen. Hij heeft tenslotte een villa in Griekenland waar hij het grootste deel van het jaar verblijft. Terwijl wij ons moeten behelpen met een goedkope all-inclusive vakantie naar Lloret de Mar. Maar hé, wie heeft er nou zin om te zien hoe het er écht aan toe gaat in de Nederlandse samenleving als je je ook gewoon in luxe kunt wentelen?

Dus beste lezer, laten we massaal de serie Máxima kijken en de koning een beetje jaloers maken. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet genieten van de prachtige verschijning van onze koningin en stiekem hopen dat Willem-Alexander een klein beetje spijt krijgt van zijn gemiste kans?

Bron: NU.NL – De koning gaat niet naar de serie Máxima kijken: ‘Dan ga ik me ergeren’