Skip to main content

Marc van der Linden en Rick Evers, twee trieste treurwilgen uit de mediawereld, hebben besloten om hun kinderachtige pesterijen te beperken tot de fysieke wereld. Ja ja, deze twee kleine pissebedden hebben eindelijk hun virtual balls gevonden en besloten om elkaar niet meer online te beledigen. Applausje voor deze moedige strijders, die het blijkbaar al een hele prestatie vinden om elkaar niet langer digitaal de grond in te stampen. Wat een helden!

En laten we eerlijk zijn, het is niet alsof hun online getreiter enige betekenis of waarde had. Het was een slap aftreksel van humor, vermengd met een flinke dosis onzekerheid en een vleugje misplaatste arrogantie. Maar goed, wie ben ik om te oordelen over deze zogenaamde ‘grappenmakers’?

Maar laten we ons richten op het feit dat deze twee heren elkaar nu alleen nog maar fysiek mogen beledigen. Ja, je hoort het goed. Marc en Rick hebben de digitale wereld achter zich gelaten en zijn nu van plan om elkaar met harde woorden toe te schreeuwen in persoonlijke ontmoetingen. Een waar spektakel waar ik persoonlijk niet op kan wachten. Misschien kunnen ze elkaar een goede uppercut geven terwijl ze bezig zijn? Dat zou pas entertainment zijn.

Oh, en laten we vooral niet vergeten dat Marc van der Linden, de zelfbenoemde fashion expert, er altijd bijloopt alsof hij een kledingwinkel overhoop heeft gehaald en vervolgens alles heeft aangetrokken wat er nog enigszins presentabel uitzag. Ja Marc, je hebt echt gevoel voor stijl. Maar goed, wie ben ik om te oordelen?

Dus laten we dit moment vieren, waarop twee zielige figuren hebben besloten om hun kinderachtige online pesterijen te beperken tot de echte wereld. Laten we genieten van het spektakel dat hen te wachten staat. En laten we vooral hopen dat ze zichzelf niet serieus nemen, want dat zou pas echt triest zijn.

Bron: NU.NL – Marc van der Linden en Rick Evers mogen elkaar niet meer online kwetsen