Skip to main content

Virgil van Dijk lovend over Arne Slot: ‘Hij kan trainer van Liverpool zijn’

Arne Slot, wie kent hem niet? De man waarvan Virgil van Dijk denkt dat hij net zo goed trainer zou kunnen zijn bij Liverpool. Ja, je leest het goed, Liverpool. De club die keer op keer prijzen pakt, spelers als Mo Salah en Sadio Mané onder hun hoede heeft en een trainer in dienst heeft genaamd Jurgen Klopp. Maar hey, wie is Klopp nou eigenlijk? Arne Slot is de toekomst, hij is de verlosser die Liverpool nodig heeft!

Laten we de feiten erbij halen. Arne Slot, de huidige trainer van AZ, heeft een zeer indrukwekkende staat van dienst. Een staat van dienst waarvan je denkt: “Wow, ik wil ook zo’n cv hebben!” Met zijn tactische vernuft heeft hij AZ op de tweede plaats weten te krijgen in de Eredivisie. En dat is nog niet alles, want hij heeft zelfs de groepsfase van de Europa League weten te bereiken. Als dat geen indrukwekkend genoeg is, dan weet ik het ook niet meer.

Maar laten we eerlijk zijn, is Arne Slot echt klaar voor het grote werk? Ik bedoel, Liverpool, dat is andere koek. Het is alsof je een leraar wiskunde uit een basisschool ineens voor de klas zet bij een Harvard-universiteit. Het kan gewoon niet, het is een lachertje. Maar hey, wie ben ik om te oordelen? Misschien heeft Van Dijk wel een punt, misschien zien we binnenkort wel Arne Slot op de bank bij Liverpool, met zijn briljante tactieken zoals het “Slotmachine-systeem” en zijn favoriete woordgrap: “Ik zal ze wel even in de Slot gooien.”

Dus laten we hopen dat Klopp snel zijn biezen pakt, zodat de wereld eindelijk kan genieten van het ongekende talent genaamd Arne Slot. En laten we hopen dat Van Dijk snel zijn mond houdt, want dit soort uitspraken maken hem alleen maar jaloersmakend irritant. Maar ja, daar moet je maar tegen kunnen, hè Virgil?

Bron: NU.NL – Virgil van Dijk lovend over Arne Slot: ‘Hij kan trainer van Liverpool zijn’