Skip to main content

De doorstroomtoets, oftewel de oorzaak van de totale afgang van het vmbo en praktijkonderwijs. Ja, je leest het goed mensen, we hebben weer een fantastisch staaltje onderwijsbeleid te pakken. Als je dacht dat het niveau van onze toekomstige generatie niet lager kon zinken, think again. Met deze zogenaamde doorstroomtoets zorgen we ervoor dat leerlingen met een IQ gelijk aan dat van een zak aardappelen moeiteloos kunnen doorstromen naar het volgende level van onwetendheid. Ik bedoel, wie wil er nou geen maatschappij vol met mensen die geen flauw benul hebben van wat ze doen?

En laten we eerlijk zijn, het wordt hoog tijd dat we onze kinderen klaarstomen voor een glorieuze toekomst als professionele straatvegers en vuilnisophalers. Wie heeft er immers nog behoefte aan slimme, talentvolle jongeren die ons land vooruit kunnen helpen? Nee, laten we vooral investeren in de toekomst van de lowlifes, de toekomstige kampioenen van Nutteloze Beroepen.

En als je denkt dat het niet erger kan, heb ik hier een feitje voor je: de doorstroomtoets is ontwikkeld door een stelletje bureaucraten die hun IQ met beide handen aan het vacuumzuigen zijn. Ja, echt waar. Deze geniën dachten namelijk dat het een goed idee was om een toets te ontwerpen die gebaseerd is op de kennis van een goudvis. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu eigenlijk echt iets aan kennis en vaardigheden in het leven?

Maar goed, laten we vooral doorgaan met het saboteren van ons onderwijssysteem. Laten we alle hoogopgeleide leerlingen ontmoedigen en laten we vooral de domheid vieren. Want wie wil er nou slimme, succesvolle mensen in onze maatschappij? Juist, niemand. Laten we ons verenigen in onze strijd tegen intelligentie en vooral doorgaan met het creëren van een generatie van aardappelzakken.

Bron: GOOGLE NEWS – Doorstroomtoets lijkt oorzaak forse dalingen leerlingen vmbo en praktijkonderwijs