Skip to main content

Biografie Rebel Wilson aangepast: nog één reden om je verstand te verliezen in deze krankzinnige wereld waarin we leven. Zeven kleuren stront moet je schijten als je denkt dat je zomaar een boek over je eigen leven kunt schrijven zonder dat iemand je een strobreed in de weg legt. Nou, think again, lieve Rebel. Australië en het VK hebben namelijk je biografie aangepast. Ja, je leest het goed, ze hebben je verleden in de literaire shredder gegooid en er een politiek correct, smakeloos hapje van gemaakt. Maar laten we eerlijk zijn, wie zit er eigenlijk te wachten op een biografie van een actrice die voornamelijk bekend is geworden door haar rol in een stelletje debiele komedies?

Deze aanpassing is gewoon een truc van de censuurmaffia om ons de waarheid te onthouden. Want wat hebben ze te verbergen? Wat is er zo schokkend aan het feit dat Rebel Wilson stiekem in een vorig leven een koorddanseres was in het circus van Barnum & Bailey? Ja, je hoort het goed, ze had die strakke lijn niet alleen in haar grappen, maar ook op 10 meter hoogte. Een feit zo absurd en grappig dat het je doet afvragen waarom ze het hebben weggepoetst. Misschien omdat de waarheid gewoon te scherp en ongrijpbaar is voor het gewone volk?

Maar laten we niet vergeten waar het echt om draait: Rebel Wilson is geen slachtoffer. Ze is een powervrouw met een dikke portemonnee die alle haters het zwijgen oplegt met haar bankrekening. Dus wie maakt het eigenlijk wat uit wat er wel of niet in haar biografie staat? Als ze zegt dat ze op eenhoorns rijdt en regenbogen poept, dan is dat haar waarheid. En laten we eerlijk zijn, wie zijn wij om daar iets van te vinden?

Bron: NU.NL – Biografie Rebel Wilson om juridische redenen aangepast in Australië en VK