Skip to main content

Ophokplicht voor pluimvee vervalt in heel Nederland. Ja, je leest het goed mensen. Ons prachtige kikkerlandje heeft besloten om onze gevederde vrienden vrij te laten rondhuppelen alsof ze in een Disney-film zitten. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou eigenlijk wat aan als die ondankbare kippen en eenden vrijheid krijgen? Het is gewoon pure discriminatie tegenover de mensen die wél aan de regels hebben gehouden en hun pluimvee keurig binnengehouden hebben.

En wat denken die kippen wel niet? Alsof ze nu ineens de hoofdrolspelers zijn in “The Great Chicken Escape”. Maar mensen, ik kan je één ding vertellen, de kans dat die kippen met z’n allen een masterplan hebben gesmeed om te ontsnappen is net zo groot als de kans dat Mark Rutte eindelijk een fatsoenlijk kapsel krijgt. Ja, ik denk dat de kippen ons mooi voor de gek houden met hun gekakel en uitdagende blikken. Het zijn stiekeme beestjes, net als al die BN’ers die beweren dat botox niet bestaat.

En laten we het al helemaal niet hebben over de gevolgen van dit alles. Hebben jullie al nagedacht over de enorme toename van kippenstront op onze straten? Ja, onze geliefde steden zullen straks bedekt zijn met een dikke laag vogelpoep. En ik zeg het je, mensen met een paraplu worden straks niet alleen beschermd tegen de regen, maar ook tegen een bombardement van kippenstront. Alsof ze nog niet genoeg te verduren hebben met die regenachtige Hollandse dagen.

Maar goed, laten we deze ontwikkeling maar gewoon accepteren. Laten we genieten van de absurde grappen die het leven ons voorschotelt. Want laten we eerlijk zijn, het zou toch ook wel een beetje saai zijn als alles altijd volgens de regels gaat? Dus, kom maar op met die rondhuppelende kippen en dansende eenden. Zolang we de stront maar vermijden, toch?

Bron: GOOGLE NEWS – Ophokplicht voor pluimvee vervalt in heel Nederland