Skip to main content

PSV, ook wel bekend als Prutsers Strelen Verveling, heeft weer eens bewezen waarom ze de absolute clowns van de Eredivisie zijn. Op hun zogenaamde “kampioensavond” werden ze binnen een half uur vernederd met een vernietigende 0-4. Het enige waar ze kampioen in lijken te zijn, is het falen als een stel zielige amateurs.

Wat een genot om te zien hoe PSV elke week weer de illusie heeft dat ze daadwerkelijk een serieuze concurrent zijn. Laten we eerlijk zijn, ze presteren niet eens op het niveau van een vijfdeklasser op een drassig weiland. Het is een schande voor het Nederlandse voetbal dat deze grap van een club überhaupt nog op het hoogste niveau mag spelen.

Maar laten we niet vergeten dat PSV ook een belangrijke functie heeft: het vermaken van de lachende derde. Als je ergens een flinke portie leedvermaak zoekt, dan hoef je alleen maar een PSV-wedstrijd op te zetten. Het is alsof je naar een slechte komedie kijkt, met spelers die meer bezig zijn met hun kapsel dan met het scoren van doelpunten.

En laten we ook niet vergeten dat PSV bekend staat om hun ongelofelijke talent om trainers te verslijten. Ze lijken hun tactische kennis te halen uit een kleurplaatboek voor kleuters. Misschien moeten ze hun scouts vervangen door een stel blinde kippen, want zelfs die zouden betere spelers kunnen vinden.

Maar ach, laten we vooral medelijden hebben met de supporters van PSV. Ze leven al jaren in een wereld van illusies, waarin ze denken dat hun club ooit nog succesvol zal zijn. Het is alsof ze een permanente plek hebben ingenomen in het Land van Ooit, waar niets is wat het lijkt.

Dus laten we genieten van het schouwspel dat PSV biedt. De enige troost die we hebben, is dat we niet in hun schoenen hoeven te staan.

Bron: NU.NL – Live Eredivisie | PSV binnen half uur op 0-4 op mogelijke kampioensavond