Skip to main content

Leuk, laten we het eens hebben over De Achterklap Podcast. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou niet genoeg van die helemaal uitgekauwde roddels en het zogenaamde succes van onze favoriete BN’ers? Maar goed, laten we ons even verdiepen in de meest recente aflevering, genaamd “De cola-miljoenen van Nicolette en zijn we Taylor-moe?”

Waar moeten we beginnen? Nou, laten we maar eens inzoomen op Nicolette Kluijver, die schijnbaar een fortuin heeft verdiend met haar samenwerking met een cola-merk. Serieus, een cola-merk? Wie drinkt er tegenwoordig nog cola? Het is alsof ze in de jaren ’90 vast is blijven zitten, net als haar carrière. Maar goed, weet je wat ze zeggen: desperate times call for desperate measures.

Maar laten we niet vergeten dat Nicolette een succesvolle presentatrice is, toch? Nou, laten we even naar de feiten kijken. Haar meest recente programma, waarin ze mensen tegen elkaar laat vechten in een zogenaamd survivalprogramma, werd verbannen van de buis. En terecht, want wie wil er nou in hemelsnaam naar mensen kijken die elkaar verwonden voor entertainment? Weet je wat ze zeggen: mensen met een laag IQ trekken elkaar aan.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Taylor Swift. Zijn we Taylor-moe? Absoluut. Haar eeuwige slachtofferrol en haar continue gejammer over haar exen en mislukte relaties is zo uitgekauwd als een kauwgumpje dat al dagen op de stoep ligt. Het wordt hoog tijd dat ze eens volwassen wordt en zich realiseert dat de wereld niet om haar draait. Maar ja, wie weet komt haar volgende album vol met tranentrekkende hits weer op nummer één. Want ja, dat is waar het tegenwoordig om draait, nietwaar?

Dus laten we eerlijk zijn, De Achterklap Podcast is gewoon weer een poging om ons te vermaken met het leven van mensen die we eigenlijk totaal niet interessant vinden. Maar goed, misschien zijn we gewoon jaloers dat we niet zelf miljoenen verdienen met belachelijke samenwerkingen en ons kunnen wentelen in zelfmedelijden zoals Taylor Swift. Het is een harde wereld, mensen. Wees gewaarschuwd.

Bron: NU.NL – De Achterklap Podcast | De cola-miljoenen van Nicolette en zijn we Taylor-moe?